Al gener prepara...el teu propi licor
"Tarongina"
Bétera (València)
Bétera (València)
Ingredients i quantitats:
- Mig litre d'alcohol
- Mig litre d'anís
- 250 grams de sucre
- Corfa de tres taronges
Preparació:
Deixar la corfa de taronja en maceració amb l’alcohol, removent diàriament el líquid.
Passats quinze dies cal colar aquesta preparació, afegint llavors l’anís i el sucre.
Convé provar-ho per corregir amb si falta dolçor.
NOTA: Hi ha una altra “Tarongina” de flor de taronger bullida per a diversos remeis.
* L'andana recomana el consum de begudes alcohòliques...ara bé, amb coneixement.
Font: Seijo Alonso, Francisco G., Las bebidas valencianas. Ed. Villa, (Alacant, 1980)
Passats quinze dies cal colar aquesta preparació, afegint llavors l’anís i el sucre.
Convé provar-ho per corregir amb si falta dolçor.
NOTA: Hi ha una altra “Tarongina” de flor de taronger bullida per a diversos remeis.
* L'andana recomana el consum de begudes alcohòliques...ara bé, amb coneixement.
Font: Seijo Alonso, Francisco G., Las bebidas valencianas. Ed. Villa, (Alacant, 1980)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada